Milloin Stranger Things oikein jatkuu? Netflix-hitin tähti paljasti, milloin neljännen kauden piti ilmestyä ennen kuin kaikki meni pilalle

25.03.2020 20:32 | Muropaketin toimitus

Stranger Thingsin neljännen kauden kuvaukset ovat muiden työn alla olevien sarjojen tapaan tauolla koronaviruspandemian vuoksi.

Netflixin Stranger Things -sarjan jatko on varmastikin tällä hetkellä yksi odotetuimpia. Neljännen kauden kuvaukset ovat kuitenkin nyt koronan takia jäissä, eikä tietoa vielä ole, milloin ne päästään käynnistämään uudestaan ja milloin sarjan neljäs kausi lopulta julkaistaan.

Virallista julkaisupäiväähän neloskaudelle ei oltu vielä julkistettu, mutta arviot olivat alkuvuodessa 2021.

David Harbour on monien muiden näyttelijöiden tapaan koronaa paossa kotikarantiinissa. Hän on Instagramissa vastaillut faniensa kysymyksiin (Comic Bookin kautta) ja sivunnut myös Stranger Thingsin neloskauden julkaisua.

“Kuka tietää? Kuvaukset ovat nyt tauolla. Sen piti tulla ulos ensi vuoden alussa, luulen niin, tosin minulla ei ole mitään valtaa siihen. Ja nyt, en tiedä. Melko varmasti sitä lykätään. Toivottavasti pääsemme takaisin töihin, mutta en tiedä yhtään, miltä sitten näyttää”, Harbour selittää.