Uusimmat

Mitä jos Teräsmiehen raketti olisi pudonnut Neuvostoliittoon? Tällä ajatusleikillä herkuttelee uusi Superman: Red Son -elokuva

14.02.2020 08:09 Muropaketin toimitus

Superman: Red Son -elokuva julkaistaan jo maaliskuussa.

Warner Bros. Home Entertainment ja DC Entertainment kertovat Superman: Red Son -elokuvan saavan maailmanensi-iltansa Los Angelesissa 24. helmikuuta ja julkaisivat samalla ensimmäisen kohtausnäytteen animaatioleffasta.

Superman: Red Son perustuu Mark Millarin saman nimiseen sarjakuvaan, jossa Kryptonilta saapuva Kal-El rysähtää Kansasin sijaan Neuvostoliittoon. Elokuvan on ohjannut Sam Liu (Justice League vs. The Fatal Five, Reign of the Supermen) ja sen tuottajina toimivat Bruce Timm ja Sam Register.

Teräsmiehen äänenä toimii Jason Isaacs ja Amy Acker on Lois Lane. Lex Luthoria esittää Diedrich Bader ja Vanessa Marshall lainaa äänensä Wonder Womanille.

Mukana ovat myös Phil Morris (Doom Patrol), Paul Williams (Goliath), Sasha Roiz (Grimm), Phil LaMarr (Supergirl), Roger Craig Smith (Batman Ninja), Jim Meskimen (Constantine: City of Demons) ja Travis Willingham (Batman: Bad Blood).

Superman: Red Son -elokuva julkaistaan Yhdysvalloissa digialustoilla 25. helmikuuta ja Blu-ray sekä 4K Blu-ray seuraavat 17. maaliskuuta. Leffan Suomen julkaisupäivä ei ole vielä selvillä, mutta eiköhän tuo pian tule tarjolle täälläkin.