Mitä Parasiten jälkeen? Oscar-palkittu ohjaaja Bong Joon-ho vihjasi jatkosuunnitelmistaan

18.03.2020 08:40 Muropaketin toimitus

Bong Joon-ho haluaa tehdä seuraavaksi taas jotain aivan erilaista.

Oscar-palkintoja kahmineen Parasite-elokuvan ohjaaja Bong Joon-ho kertoo Empiren jutussa jatkosuunnitelmistaan ja mitä hän haluaisi tehdä seuraavaksi. Bong on tehnyt urallaan eri genrejä edustavia elokuvia, joista varsinkin Parasite on kunnon sekoitus vähän kaikkea.

Bong kertoo kuitenkin hieman yllättäen olevansa kiinnostunut ohjaamaan musikaalin, joka olisi jotain aivan muuta kuin perinteiset hoilausleffat.

– Minun musikaalissani hahmot alkaisivat laulaa, mutta lopettaisivat yhtäkkiä alkaessaan miettiä ”ei herranjumala, vitut tästä, tämä on juustoisuudessaan aivan liian noloa”. Useat musikaalit ovat mahtavia, kuten vaikkapa Singin’ In The Rain, mutta kun katson niitä niin punastun häpeästä. Joten minun musikaalini täytyisi olla… erilainen, Bong sanoo.

Parasite ilmestyy Suomessa Blu-rayna ja dvd.nä vasta 29. toukokuuta. 4K Blu-rayta ei valitettavasti ole näillä näkymin luvassa, mutta moinen ilmestyy esimerkiksi Yhdysvalloissa kesäkuun alussa. Siellä leffa tuli tarjolle normi-Blu-rayna jo tammikuun lopussa.

Muropaketin arviossa Parasite sai ansaitusti täydet viisi tähteä.