Uusimmat

Mr. Robot -stara esittää Freddie Mercurya Queen-elokuvassa

06.11.2016 11:36 Aki Lehti

Emmy-voittaja Rami Malek pääosaan Bohemian Rhapsody -leffaan.

Jo pidempään suunnitteilla ollut Queen-laulaja Freddie Mercuryn elämäkertaelokuva Bohemian Rhapsody on vihdoin löytänyt pääosanesittäjänsä. Rooliin on kiinnitetty Mr. Robot -sarjassa Emmy-pystin arvoisesti näytellyt Rami Malek.

Mercuryn näyttelijäksi suunniteltiin alun perin koomikko Sacha Baron Cohenia, mutta hän vetäytyi projektista Queenin nynnyilyn takia.

Bryan Singerin on tarkoitus ohjata elokuva ja Kaiken teoriasta tuttu Anthony McCarten rustaa käsikirjoituksen.

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat