Netflix nappasi tarjouskilpailussa varsinaisen vonkaleen – Rikoselokuvan tähtinä Ryan Reynolds, Gal Gadot ja Dwayne Johnson

09.07.2019 09:59 | Muropaketin toimitus

Netflix tuottaa Rawson Marshall Thurberin ohjaaman rikosjännärin Red Notice.

Eilen uutisoitiin, että Netflix olisi tiukentamassa rahahanojaan isojen elokuvatuotantojen osalta. Tänään kuitenkin päästiin näkemään, että kaikki on lopulta kovin suhteellista. Netflix on nimittäin Deadlinen uutisen mukaan voittanut tarjouskilpailun Rawson Marshall Thurberin rikoselokuvasta Red Notice, jonka samalla kerrotaan olevan suoratoistopalvelun historian suurin tuotanto.

Thurberin ohjaama ja käsikirjoittama Red Notice oli alun perin tarjolla Universal Picturesille, mutta siirtyy Netflixille sen jälkeen, kun suoratoistojätti lupasi suostua elokuvalle asetettuihin vaatimuksiin, mitä Universal puolestaan kyseenalaisti.

Rikosjännäriin oli jo aiemmin kiinnitettynä Wonder Woman -tähti Gal Gadot ja Dwayne Johnson, jonka kanssa ohjaaja on työskennellyt aiemmin yhdessä elokuvassa Skyscraper (kuvassa). Nyt näyttelijäkaartia on kasvatettu vielä Deadpool-tähti Ryan Reynoldsilla.

Red Noticen tuotantobudjetiksi arvioidaan noin 130 miljoonaa dollaria.

Muropaketin uusimmat