Netflixin karmivimman kauhusarjan kakkoskaudesta julkaistiin ensimmäinen traileri

01.09.2020 09:55 | Muropaketin toimitus

The Haunting of Bly Manor on antologiasarja The Haunting of Hill Housen kakkoskausi.

Netflix on julkaissut ensimmäisen teaser-trailerin The Haunting of Bly Manor -kauhusarjasta, joka on jatkoa kaksi vuotta sitten ensi-iltansa saaneelle The Haunting of Hill House -sarjalle.

The Haunting of Bly Manorista vastaa ensimmäiseltä kaudelta tuttu sarjan luoja Mike Flanagan, joka toimii käsikirjoittajana, ohjaajana ja tuottajana. Uusi tarina perustuu pääosin Henry Jamesin The Turn of The Screw -pienoisromaaniin, mutta Flanaganin mukaan inspiraationa on ollut useampi Jamesin kauhutarina.

Alkuperäissarjassa näytellyt Victoria Pedretti on mukana myös uudessa sarjassa, mutta hän esittää eri hahmoa. Sarjassa esiintyvät myös muun muassa Hannah Grose, Henry Thomas, Amelia Eve, Rahul Kohli, Tahirah Sharif ja Oliver Jackson-Cohen.

Yhdeksästä jaksosta koostuva The Haunting of Bly Manor julkaistaan Netflixissä 9. lokakuuta.

Muropaketin arviossa The Haunting of Hill House sai kehut ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”The Haunting of Hill House on poikkeuksellista tv-kauhua, sillä se onnistuu yllättämään ja pitämään mielenkiinnon yllä koko kauden ajan, muuttumatta missään vaiheessa tylsäksi tai samoja asioita toistavaksi, vaikka monet tapahtumista nähdäänkin useamman kerran, mutta eri näkökulmista. Ohjaaja-käsikirjoittaja Flanagan ja muut käsikirjoittajat ovat tajunneet hitaan kerronnan hyveet, jonka ansiosta sarjan hahmoista välittää kaikkine vikoineen.”