Nyt selvisi tämäkin: Vuoden 2016 X-Men-elokuvan piilokohtaus pohjusti Channing Tatumin Gambiitti-elokuvaa

27.05.2020 21:00 | Muropaketin toimitus

X-Men: Apocalypsen lopputekstien jälkeen nähty kohtaus esitteli Mr. Sinisterin, jonka oli määrä esiintyä Gambit-elokuvassa.

Vuonna 2016 julkaistu X-Men: Apocalypse kiusoitteli loppukohtauksessaan uudella hahmolla, sarjakuvista tutulla pahiksella nimeltä Mr. Sinister. IGN:n X-Men -watch partyssä mukana ollut Simon Kinberg on nyt paljastanut, että hahmon oli määrä esiintyä myös tulevassa Gambit-elokuvassa.

“Puhuimme tekevämme hahmon kanssa jotain. En voi mennä yksityiskohtiin, koska se ei enää ole 20th Century Foxin omaisuutta vaan osa MCU:ta, enkä tiedä mikä suunnitelma heillä on. Mutta Mr. Sinisterin oli määrä olla mukana Channing Tatumin tähdittämässä Gambit-elokuvassa”, Kinberg kertoo.

Gambitin oma elokuva on ollut suunnitteilla siitä asti, kun hahmo nähtiin ensimmäisen kerran vuonna 2009 elokuvassa X-Men Origins: Wolverine. Tuolloin hahmoa esitti Taylor Kitsch. Gambitin omassa elokuvassa hahmoa piti kuitenkin esittää Channing Tatum, mutta Disneyn ostettua Foxin on Gambit-elokuva edelleen jäämässä pelkän suunnitelman asteelle.