Uusimmat

Ohjaaja Neill Blomkamp avautui fanille Twitterissä: ”Lopeta Chappie 2:sta kysyminen”

30.11.2016 16:49 Muropaketin toimitus

chappie-movie-image-1.jpg

Naiivi pupurobotti Chappie ei ole palaamassa valkokankaalle, vaikka jotkut sitä intohimoisesti toivovatkin.

Vuoden 2009 yllätyshitti District 9:sta parhaiten tunnetun Neill Blomkampin scifi-elokuva Chappie sai ensi-iltansa vuoden 2015 alkupuolella. Taloudellisesti elokuva ei ollut häävi menestys: Chappien tekeminen maksoi 50 miljonaa dollaria, mutta lipputuloja kertyi vain reilut 100 miljoonaa.

Chappie 2:a ei siis ole luvassa. Tämä ei ole estänyt intohimoista Chappie-fania pommittamasta Neill Blomkampia aiheesta. Viestejä on tullut jopa siinä määrin, että nyt ohjaaja on polttanut päreensä jatko-osasta jankkaamiseen.

Blomkamp on pyytänyt Twitterissä julkisesti, että nimimerkki CommanderShinzon lopettaisi hänen ahdistelunsa Chappie 2:sta. ”LOPETA ASIASTA KYSELEMINEN MINULTA”, ohjaaja vuodatti.


Neill Blomkamp on jo pitkään suunnitellut Alien 5:n tekemistä, mutta 20th Century Fox ei ole vieläkään näyttänyt elokuvalle vihreää valoa – studio aikoo julkaista sen sijaan Ridley Scottin Alien: Covenantin keväällä 2017. Tällä hetkellä ei ole tarkalleen tiedossa, mitä Blomkamp aikoo tehdä odotellessaan pääsemistä Xenomorphien pariin.

Muropaketin uusimmat