Ohjaaja Zack Snyder pelkäsi joutuvansa oikeuteen Justice League -fanien tempausten takia

05.05.2021 17:50 | Muropaketin toimitus

Zack Snyderin oma versio Justice Leaguesta julkaistiin vihdoin tämän vuoden maaliskuussa.

Ohjaaja Zack Snyder paljastaa pelänneensä oikeustoimia Warner Bros. -studion suunnalta Justice Leaguen “Snyder Cutia” vaatineiden fanien vuoksi, uutisoi NME. Hän kertoo olleensa enemmän huolissaan oikeuteen joutumisesta kuin vuonna 2017 julkaistun, Joss Whedonin loppuun saattaman Justice Leaguen saamasta nuivasta vastaanotosta.

Whedonin Justice Leaguen julkaisun jälkeen Snyder-fanit alkoivat kampanjoida näyttävästi Snyder Cutina tunnetun alkuperäisversion julkaisun puolesta.

“Pelkäsin enemmän että studio haastaa minut oikeuteen. Että se tekee jotain saadakseen minut hiljaiseksi”, Snyder paljastaa.

Whedonin elokuvan jälkeen Warner Bros koitti väittää pitkään, että se on ainoa versio Justice Leaguesta. Lopulta se taipui fanien painostukseen ja Snyder sai julkisesti paljastaa, että hänellä on alkuperäisestä elokuvasta raakaversio olemassa – ja Zack Snyder’s Justice League näki päivänvalon HBO:lla tämän vuoden maaliskuussa.

LUE MYÖS: Arvostelu | Zack Snyder’s Justice League on neljän tähden supersankarieepos, joka korjaa elokuvateatteriversion virheet tyylikkäästi

Muropaketin uusimmat