Uusimmat

Oliko Borat 2:n kohukohtaus aivan aito? Nyt puhuu näyttelijä Maria Bakalova: “Näin kaiken saman minkä tekin”

12.11.2020 20:00 Muropaketin toimitus

Näyttelijä Maria Bakalova myöntää olleensa peloissaan tavatessaan Rudy Giulianin Borat 2:n kohutussa kohtauksessa.

Sisältää spoilereita Borat 2:sta!

Bulgarialainen näyttelijä Maria Bakalova esittää Boratin tytärtä Tutaria Borat 2:ssa. Hän on osallisena elokuvan kohutuimmassa kohtauksessa, missä Tutar haastattelee Donald Trumpin henkilökohtaista asianajajaa Rudy Giuliania ja joutuu lopulta tämän kanssa pieneen huoneeseen, missä Giuliani näyttää alkavan availla housujaan ennen kuin Borat syöksyy sisään.

The New York Timesin haastattelussa Bakalova kertoo olleensa jokseenkin peloissaan kuvatessaan kohtausta.

“Pelkäsin että jotain tapahtuu. Mutta onneksi pääsimme pakenemaan”, hän selittää. Bakalova kertoo Sacha Baron Cohenin olleen sitä mieltä, että on hyvä olla hermostunut tuollaisessa tilanteessa. “Hän sanoi että pitääkin olla jännittynyt. Pitää ottaa hermonsa käyttöön. Hyväksyä ne, jotta ne auttavat läpi kaikesta.”

Kohutusta kohtauksesta hän sanoo: “Näin kaiken mitä tekin näitte. Jos katsoit elokuvan, tuo on meidän viestimme. Haluamme jokaisen katsovan elokuvan ja tuomitsevan sitten itse. Tällaiset elokuvat näyttävät ihmiset todelliset värit. Se näyttää Rudyn todellisen puolen. Jokainen on vastuussa omista päätöksistään. Joten ei, minusta ei tunnu lainkaan pahalta.”

LUE MYÖS: Arvostelu | Sacha Baron Cohenin toinen Borat-elokuva saa nauramaan vedet silmissä, mutta lähellekään vuoden 2006 komedian tasoa se ei yllä