Power Rangers -elokuva vaikuttaa kohtausnäytteen perusteella kunnon kalkkunalta

07.03.2017 19:44 | Muropaketin toimitus

Tarjolla myös kasa uusia julisteita.

Lionsgate on julkaissut ensimmäisen kohtausnäytteen Suomessa 7. huhtikuuta ensi-iltansa saavasta Power Rangers -elokuvasta, joka yrittää myydä 1990-luvun täyttä campia edustaneen tv-sarjan supersankarit uudelle sukupolvelle.

Leffa vaikutti jo trailerin perusteella kalkkunalta ja alta löytävän näytteen näyttelijänsuoritukset vain vahvistavat fiilistä.

Power Rangersin on ohjannut Dean Israelite ja siinä näyttelevät Darce Montgomery, RJ Cyler, Naomi Scott, Becky G ja Ludi Lin. Pahiksena nähdään Elizabeth Banks ja myös Breaking Bad -tähti Bryan Cranston on päätynyt mukaan.

Virallinen synopsis kertoo:

“Power Rangers seuraa viittä tavallista lukiolaista. Heidän elämänsä muuttuu täysin, kun heille selviää, että he pystyvät muuntautumaan voimakkaiksi supersankareiksi. Avaruusolennot uhkaavat tuhota niin heidän kotikylänsä, kuin koko maailmankin. Kohtalon valitsemat sankarimme saavat pian selville, että vain he voivat pelastaa maailman. Onnistuakseen heidän täytyy päästä yli keskinäisistä ongelmistaan ja lyöttäytyä yhteen Power Rangers -ryhmäksi, ennen kuin on liian myöhäistä.”

Näytepätkän alta löytyy myös viisi uutta mainoslakanaa.