UUSIMMAT

Scarlett Johansson jatkaa yhteistyötä Marvel Studiosin kanssa, mutta ei palaa Black Widow’n rooliin

19.11.2021 17:30 | Muropaketin toimitus

Marvel-pomo Kevin Feige vihjaa salaisesta projektista Scarlett Johanssonin kanssa.

Scarlett Johansson on saanut elokuva-ansioistaan American Cinematheque -palkinnon, uutisoi Deadline. Palkinnonjakotilaisuudessa mukana oli myös Marvel-pomo Kevin Feige, joka kehuu Johanssonia tämän lahjakkuudesta ja visiosta.

Feige myös vihjasi “supersalaisesta” Marvel-projektista, jossa Johansson on mukana, mutta jolla ei ole mitään tekemistä Black Widow’n kanssa.

Johansson oli ensimmäinen Marvel-näyttelijä, joka toimi vastaavan tuottajan roolissa Black Widow -elokuvassa. Feigen mukaan Johansson toimii tuottajana myös tuossa tulevassa projektissa.

American Cinematheque -palkinto on jaettu vuodesta 1986 lähtien. Johanssonia ennen sillä on palkittu Spike Lee, Charlize Theron, Bradley Cooper, Amy Adams, Ridley Scott, Reese Witherspoon, Matthew McConaughey, Jerry Bruckheimer, Ben Stiller, Robert Downey Jr., Matt Damon, Samuel L. Jackson, Julia Roberts, George Clooney, Al Pacino, Steve Martin, Nicole Kidman, Denzel Washington, Nicolas Cage, Bruce Willis, Jodie Foster, Arnold Schwarzenegger, John Travolta, Tom Cruise, Mel Gibson, Rob Reiner, Michael Douglas, Sean Connery, Martin Scorsese, Ron Howard, Steven Spielberg, Robin Williams, Bette Midler ja Eddie Murphy.

Black Widow – kuten kaikki muutkin Avengers-elokuvat – on katsottavissa Disney+:ssa.