Selitetty: Tämän takia Wolverine ei ole mukana X-Men: Dark Phoenixissa

05.06.2019 20:03 | Muropaketin toimitus

X-Men: Dark Phoenix julkaistaan tämän viikon perjantaina, mutta Wolverinea ei tämänkertaisessa X-Men-elokuvassa nähdä.

X-Men tulee nykymuodossaan päätökseensä tulevana perjantaina ensi-iltansa saavassa, Sophie Turnerin tähdittämässä Dark Phoenix -elokuvassa. Wolverinea esittävä Hugh Jackman on tähän saakka nähty kaikissa X-Men-elokuvissa (Deadpoolia lukuunottamatta), mutta tässä elokuvassa hahmoa ei nähdä, ei edes First Classin tapaisessa cameoroolissa.

Elokuvan ohjanneella Simon Kinbergilla on tähän ihan järkevältä kuulostava syy, kertoo Cinemablend.

“Jos tuntee Dark Phoenixin alkuperäisen tarinan, haluaa palvella Loganin ja Jeanin rakkaustarinaa kunnolla. Huolimatta siitä, miten hyvältä Hugh Jackman näyttää ikäisekseen, hän ja Sophie Turner, se ei vaan sopinut minulle. Eikä kyllä kenellekään muullekaan!”, Kinberg selittää.

Tämä kuulostaa järkevältä päätökseltä, sillä Jackmanilla ja Turnerilla on lähes 30 vuotta ikäeroa. Aiemmin kun Logan ja Jean nähtiin romantisoimassa keskenään, Jeania esitti Famke Janssen, jolla on neljä vuotta eroa Jackmaniin.

Lisäksi Kinberg kertoo nyt julkaistavan elokuvan olevan Jean Greyn tarina, eikä hän halunnut riskeerata hahmon keskusasemaa ottamalla mukaan fanien suosiossa olevaa Wolverinea.

Kuva elokuvasta X-Men: Viimeinen kohtaaminen (2006), missä Jean Greyta esitti Famke Janssen.