Star Trekin Kapteeni Picardin oman sarjan virallinen nimi paljastettiin

16.05.2019 08:41 | Muropaketin toimitus | 1

Kapteeni Picardin omaa sarjaa ei nähdäkään Suomessa Netflixissä.

Sir Patrick Stewartin tähdittämä, Star Trek: The Next Generationista tutun Kapteeni Jean-Luc Picardin oma tv-sarja sai vihdoinkin virallisen nimen, joka on StarTrek.comin mukaan simppelisti Star Trek: Picard.

Sarjan tarkka ensi-iltapäivä ei ole vielä tiedosssa, mutta se nähdään vielä tämän vuoden aikana. Virallista nimeä suurempi uutinen on se, ettei sarjaa nähdäkään Netflixissä, kuten aiemmin on uutisoitu. Pohjois-Amerikassa se pyörii Star Trek: Discoveryn tapaan yksinoikeudella CBS-kanavan omassa CBS All Access -suoratoistopalvelussa, mutta muualla sarjaa esittää Amazon Prime Video. Netflix teki muutama vuosi sitten jättidiilin, johon sisältyi oikeudet esittää Discoveryn lisäksi kaikkia aiempia Star Trek -sarjoja muualla kuin Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Amazonin ja CBS:n diili kattaa yli 200 maata, eli Picardia on turha etsiä Suomessakaan Netflixistä.

Star Trek: Picardissa nähdään Stewartin lisäksi muun muassa Santiago Cabrera, Michelle Hurd, Alison Pill, Harry Treadaway ja Isa Briones.

Keskustelu

No ei kai se Netflix kynnyskysymys ole. Amazon Primevideo sitten tilaukseen kun tulee! Pakkohan tää on katsoa. Odotukset korkealla

Muropaketin uusimmat