Uusimmat

Suositun Syke-tv-sarjan pohjalta on tehty elokuva, ja sen voi nähdä Finnkinon teattereissa jo ennen virallista ensi-iltaa

21.10.2021 14:30 Muropaketin toimitus

Syke-elokuva: Hätätila saa virallisen ensi-iltansa 5. marraskuuta.

Suosittu Syke-tv-sarja siirtyy valkokankaille marraskuun alussa. Toni Laineen ohjaama Syke-elokuva: Hätätila saa virallisen ensi-iltansa elokuvateattereissa 5. marraskuuta, mutta Finnkino tarjoaa mahdollisuuden päästä näkemään sen ennen virallista ensi-iltaa, sillä lippuja on ostettavissa jo 3. marraskuuta pääkaupunkiseudulla oleviin näytöksiin.

Syke-elokuva: Hätätilan synopsis kuuluu näin:

“Iiris (Iina Kuustonen) yrittää toipua vaikeasta erostaan Artturiin (Juha-Tapio Arola) ja tapaa yllättäen kiinnostavan ja lohdutusta tarjoavan Antonin (Riku Nieminen). Suhde ei kuitenkaan pääse etenemään alkua pidemmälle, sillä Iiriksen poika Niilo (Noa Tola) sairastuu yhtäkkiä.

Niilo tarvitsisi vain pienen operaation, mutta pojan päästyä leikkaussaliin sairaala joutuu verkkohyökkäyksen kohteeksi. Sähköt katkeavat, hengityskoneet pysähtyvät ja pääsy potilastietoihin on estetty. Hoitajien on priorisoitava kenen henki on arvokkain. Käynnistyy trilleri, jossa juostaan aikaa ja mahdottomaksi käyviä olosuhteita vastaan.”

Elokuvan traileri on katsottavissa tästä videosta:

Syke-elokuva Hätätila juliste