Tältä näyttää Warcraftista tutun Duncan Jonesin scifi-jännäri Mute – Varsinainen traileri tulossa huomenna

29.01.2018 13:22 | Muropaketin toimitus

Alexander Skarsgårdin tähdittämän ja Moon-ohjaaja Duncan Jonesin ohjaaman scifitrillerin julkaisupäivä Netflixissä on 23. helmikuuta. Nyt leffasta on katsottavissa ensimmäinen näyte.

Moon- ja Source Code -elokuvien ohjaajan, Duncan Jonesin, uusin elokuva on tieteisjännäri Mute. Elokuvasta nyt julkaistussa, lyhyessä mutta tunnelmaltaan Blade Runnerin tyylisessä näytteessä vilahtavat pääosan Alexander Skarsgård sekä melkoisen kasvokarvoituksen kasvattanut Paul Rudd. Varsinaista traileria luvataan julkisuuteen huomenna, 30. tammikuuta.

Mute sijoittuu lähitulevaisuuden Berliiniin ja sen keskiössä on Alexander Skarsgårdin esittämä, mykkä baarimikko Leo. Lapsuudessa tapahtuneen onnettomuuden vuoksi Leo on menettänyt puhekykynsä ja ainoa hyvä asia hänen elämässään on kaunis tyttöystävä Naadirah (Seyneb Saleh).

Kun Naadirah katoaa jälkiä jättämättä, lähtee Leo etsintämatkalle. Tutkimus vie miehen Berliinin alamaailmaan, missä hän tapaa Paul Ruddin ja Justin Therouxin esittämät amerikkalaiskirurgit.

Netflixin omaan tarjontaan kuuluvan elokuvan ohjaa Duncan Jones ja käsikirjoituksesta vastaa ohjaajan kanssa yhdessä Michael Robert Johnson.

Mute tulee saataville kaikkiin Netflix-maihin ja sen virallinen julkaisupäivä on 23. helmikuuta.