UUSIMMAT

Warcraft-ohjaaja Duncan Jones ei anna periksi – Masinoi fanejaan, jotta Disney näyttäisi vihreää valoa elokuvaprojektille

10.01.2022 19:31 | Muropaketin toimitus

Duncan Jones pyysi sosiaalisessa mediassa tukea, jotta hän pääsisi tekemään Full Throttle -klassikkopeliin pohjautuvan elokuvan.

Elokuvista Moon, Warcraft ja Source Code tunnettu Duncan Jones on yhä kiinnostunut elokuvasta, jonka käsikirjoituksen hän kynäili vapaa-ajallaan. Jones kertoi viime vuonna, kuinka hän rakastui LucasArtsin kehittämään Full Throttle -peliin niin väkevästi, että hän haluaa tehdä siihen pohjautuvan elokuvan.

Nyt hän kirjoitti sosiaaliseen mediaan, kuinka paljon hän arvostaa sitä, jos ihmiset kertovat Disneylle haluavansa nähdä elokuvan. Disney omistaa LucasArtsin ja kaikki sen luomat pelit. Asiasta kertoo Comicbook-sivusto.

“Jos voisitte kaikki kertoa Disneylle, kuinka haluatte päästä näkemään Full Throttle -elokuvan, olisin siitä hyvin tyytyväinen” Jones kirjoitti.

Jones julkaisi 94-sivuisen käsikirjoituksensa jo vuosi sitten, ja hän on mitä luultavimmin muokannut tuotostaan kuluneen vuoden aikana.

Full Throttle tuli saataville 1995, ja se oli ensimmäinen LucasArtsin peli, joka julkaistiin Windowsille. Peliin lainasi äänensä muun muassa Mark Hamill. Full Throttle julkaistiin vuonna 2017 päivitettynä versiona nykykonsoleille. Hyvin elokuvamaisesti toteuttu peli kertoo moottoripyöräjengin johtajasta, joka lavastetaan murhaajaksi.

LUE MYÖS: LucasArtsin klassikkopelistä elokuva? Warcraft-ohjaaja teki joutessaan käsikirjoituksen Full Throttlen pohjalta