Uusimmat

Tässä menee Disneyn raja: Simpsonit kelpaavat Disney Plus -suoratoistopalveluun, mutta härskimmät Family Guy ja American Dad eivät

09.10.2019 10:01 Muropaketin toimitus

Disney-pomo Bob Iger paljasti mitkä animaatiot ovat liian hurjia Disney Plus -suoratoistopalveluun.

Disneyn toimitusjohtaja Bob Iger julkaisi juuri elämäkertakirjan nimeltään The Ride of a Lifetime: Lessons Learned from 15 Years as CEO of the Walt Disney Company. Sitä promotessaan hän kertoi Deadlinen mukaan myös lisää faktoja Disney Plus -suoratoistopalveluun tarjolle tulevista animaatioista.

Hollannissa kokeilumielessä jo 12. syyskuuta aloittanut Disney Plus tarjoaa muun muassa Marvel- ja Star Wars -elokuvia ja alkuperäissarjoja. Lisäksi palveluun tulee Fox-kauppojen myötä tarjolle myös kaikki Simpsons-sarjan jaksot.

Igeriltä kysyttiin nähdäänkö palvelussa myös vähän härskimpiä animaatioita kuten Family Guy, American Dad tai Futurama, ja vastaus oli lyhyt ja ytimekäs ”ei”. Hän kuitenkin painotti, että tilanne saattaa muuttua jossain vaiheessa.

Disney Plus aloittaa toimintansa Yhdysvalloissa ja Kanadassa marraskuun 12. päivä. Suomeen palvelu saapuu näillä näkymin vuoden 2020 alkupuolella.