Ted Lasso -tv-sarjasta tuli yllätyshitti – Nyt tekijät eivät oikein itsekään tiedä, mitä sen kanssa pitäisi tehdä

13.10.2021 19:30 | Muropaketin toimitus

Apple TV+:n julkaisema, Jason Sudeikisin tähdittämä Ted Lasso palkittiin tänä vuonna seitsemällä Emmy-palkinnolla.

Ted Lasso on Apple TV+:n oma sarja, joka kertoo Jason Sudeikisin esittämästä amerikkalaisen jalkapallon valmentajasta, joka päätyy Britteihin valmentamaan perinteistä jalkapalloa pelaavaa joukkuetta. Sarja voitti tämän vuoden Emmyissä seitsemän palkintoa, muun muassa parhaan komediasarjan ja parhaan miespääosan (Sudeikis) palkinnot.

Sarjan toinen kausi on juuri saatu päätökseen Apple TV+:lla. Alun perin sarjan luojat suunnittelivat Ted Lasson kolmen kauden mittaiseksi, mutta jatko sen jälkeen ei ole lainkaan varmaa. The Hollywood Reporterin uutisen mukaan paljon riippuu juuri Sudeikisista.

“Haluaisin jatkaa. Mutta sarja jatkuu vain niin pitkään kuin Sudeikisista tuntuu hyvältä. Ei pelkästään hänen uransa kannalta, vaan myös henkilökohtaisesti. Ihmiset unohtavat helposti, että hän on kaveri, jolla on kaksi lasta ja hän on hyvä isä, joten irrottautuminen siitä puoleksi vuodeksi Lontooseen on hankalaa”, sarjan showrunner Bill Lawrence kommentoi.

Suoratoiston aikakaudella harva sarja jatkuu enää toisen tai ainakaan kolmannen kauden jälkeen, sillä tuotantokustannukset nousevat silloin huomattavasti. Sudeikisin kerrotaan tienaavan Ted Lasson kolmannella kaudella noin miljoona dollaria per jakso.

LUE MYÖS: Mikä on Ted Lasso ja mistä sitä voi katsoa? Viime aikojen paras komediasarja on piilossa suoratoistopalvelussa, jota Suomessa vielä aika harva käyttää