Uusimmat

The Current War -traileri: Tältä näyttää Weinstein-kohun vuoksi yli vuodella myöhästynyt, Marvel-näyttelijöiden tähdittämä elokuva

27.06.2019 13:00 Muropaketin toimitus

The Current War kertoo sähkön keksijöiden, Thomas Edisonin, Nikola Teslan ja George Westinghousen, välisestä kilpailusta 1900-luvun vaihteessa.

The Current Warin näyttelijäkaarti vilisee Marvel-elokuvista tuttuja nimiä. Elokuvan keskeisissä rooleissa nähdään Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Nicholas Hoult sekä Michael Shannon ja Katherine Waterston. Se kertoo Yhdysvalloissa 1900-luvun vaihteessa keksijöiden kesken käydystä “sähkösodasta”, missä Thomas Edison (Cumberbatch) tuki tasavirran käyttöä, kun taas hänen keskeinen kilpakumppaninsa George Westinghouse (Shannon), Nikola Tesla (Hoult) tukenaan, kannatti siirtymistä vaihtovirtaan.

Historiallisesta keksijöiden sodasta kertova elokuva oli määrä julkaista jo parisen vuotta sitten. The Current War joutui kuitenkin tuolloin sijaiskärsijäksi Harvey Weinstein -skandaalissa, ja sen julkaisua päätettiin siirtää eteenpäin määräämätön aika. Nyt elokuva on saanut julkaisupäiväkseen 4. lokakuuta. Sen tulosta Suomen elokuvateattereihin ei ole vielä tietoa.

Elokuvan ohjaa Alfonso Gomez-Rejon (Me and Earl and the Dying Girl) ja sen käsikirjoituksesta vastaa Michael Mitnick (The Giver).