Traileri: Konkarinäyttelijä Bruce Dernin ja Emile Hirschin tähdittämä Freaks-scifikauhuelokuva vaikuttaa puistattavan häiriintyneeltä

23.08.2018 11:39 Muropaketin toimitus

Freaks-elokuvan kerrotaan olevan oikein onnistunut genresekoitus.

Toronton kansainvälisillä elokuvajuhlilla syyskuussa maailmanensi-iltansa saavasta kauhua, scifiä ja trilleriä sekoittavasta Freaks-elokuvasta on julkaistu ensimmäinen teaser-traileri, jossa on ainakin häiriintynyt tunnelma kohdillaan.

Mainospätkä ei onneksi paljasta juonesta yhtikäs mitään, ja siteeraamme vain lyhyen pätkän leffafestareiden elokuvaesittelystä, jossa mainitaan Freaksin olevan genrejä sekoittava psykologinen scifi-trilleri. Elokuvassa sekopäinen isä pitää 7-vuotiasta tytärtään heidän talossaan lukittuna, koska ulkona vaanivat hänen mukaansa tappavat vaarat. Mystinen Mr. Snowcone saa tytön vakuttuneeksi karkaamaan ja lähtemään kanssaan matkalle vapauden ja koston puolesta.

Pääosissa nähdään Emile Hirsch (Lone Survivor), Lexa Kolker (Agents of S.H.I.E.L.D.), Amanda Crew (The Age of Adaline), Grace Park (Hawaii Five-O) ja konkarinäyttelijä Bruce Dern.

Freaksin ovat käsikirjoittaneet ja ohjanneet Zach Lipovsky (Leprechaun: Origins) ja Adam B. Stein. Yhdysvaltain saati sitten Suomen mahdollisesta ensi-illasta ei tietenkään ole vielä mitään tietoa, koska leffaa vasta kaupitellaan laajempaan jakeluun Toronton elokuvajuhlien näytöksillä.