Uusimmat

Tuottaja paljasti, missä mennään Jurassic Park 4:n kanssa

02.10.2012 09:30 Muropaketin toimitus

Jurassic Park

Uutta Jurassic Park -elokuvaa ei ole nähty teattereissa yli vuosikymmeneen, mutta vielä dinosaurusfanit jaksavat odottaa sarjan neljättä osaa. Tuottaja Kathleen Kennedy on nyt antanut pienen tilannekatsauksen siitä, missä projektin kanssa mennään.

Coming Soonille antamassaan haastattelussa Kathleen Kennedy tiivisti Jurassic Park 4:n tilanteen seuraavasti: ”kirjoittamista, kirjoittamista ja kirjoittamista”. Pidemmän version mukaan vastaus kuului seuraavasti:

”Elokuvantekijät tuumivat usein ’Okei, meidän täytyy vastata kysymykseen miksi tehdä vielä yksi?’. Jos siihen ei keksi vastausta, ei elokuvaa pitäisi tehdä. Se on rankkaa. Koetamme kehitellä tarinaa, jossa on järkeä ja joka ei tuota ihmisille pettymystä. Haluamme myös saada ihmiset innostumaan ja samalla herättää elokuvasarjan henkiin. Se lähtee käsikirjoituksesta ja tarinasta”.

Kennedyn mukaan studio odottaa jo malttamattomana milloin Jurassic Park 4:a päästään kuvaamaan. ”Ei heitä kiinnosta meidän kärsimyksemme”, hän nauroi.

Käytännössä tilanne on siis pysynyt samanlaisena kuin mitä viime kuukausina – ja vuosina – on raportoitu. Kunnon käsikirjoitus uupuu yhä, eikä elokuvaa varmaankaan tulla teattereissa näkemään lähivuosina toisin kuin esimerkiksi Steven Spielberg on arvioinut.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Coming Soon