UUSIMMAT

Uuden Terminatorin ohjaaja ei aio työskennellä James Cameronin kanssa enää koskaan – Avautui nyt julkisesti yhteistyön haasteista

25.11.2019 18:00 | Muropaketin toimitus

Tim Miller koki, ettei hän voinut kontrolloida työtään tarpeeksi Terminator: Dark Fate -elokuvan ohjaajana.

Tim Millerin ohjaama Terminator: Dark Fate floppasi lippukassoilla, vaikka siitä odotettiin valtavaa menestystä. Olihan tuotannossa mukana itse James Cameron. Tuotannossa on jo aiemminkin kerrottu olleen ristiriitoja, mutta nyt Miller avautuu The Hollywood Reporterin haastattelussa, ettei Cameronin kanssa työskentely ollut mitään ruusuilla tanssimista.

Floppaamisesta huolimatta Miller kertoo olevansa tyytyväinen elokuvaansa. Tuotannon aikana hänellä ja tuottajina toimineina Cameronilla sekä David Ellisonilla oli kuitenkin runsaasti luovia erimielisyyksiä.

“Vaikka Jim [Cameron] ja David Ellison ovat tuottajia ja teknisesti heillä on oikeus elokuvan lopulliseen leikkaukseen, minun nimeni on silti ohjaajan paikalla. Vaikka minä häviäisinkin taistelun… Olen sitä mieltä, että on velvollisuuteni taistella, koska se on ohjaajan tehtävä. Taistella elokuvan puolesta”, Miller selittää.

Miller kertoo, ettei välttämättä enää tule työskentelemään Cameronin kanssa tulevaisuudessa. Hän selittää tämän johtuvan siitä, että hän haluaa säilyttää kontrollin tekemiseensä: “Voin sanoa että en [aio työskennellä hänen kanssaan enää], mutta tällä ei ole mitään tekemistä minkään kokemani trauman kanssa. Se johtuu siitä, että en halua enää joutua tilanteeseen, missä minulla ei ole valtaa tehdä niin kuin tunnen oikeaksi.”

Sama kontrollin tarve oli syy, miksi Miller lähti Deadpool-elokuvista eikä palannut enää kakkoselokuvan ohjaajaksi. Millerin mukaan päätähti Ryan Reynolds halusi hallita elokuvasarjaa yksin.

Muropaketin uusimmat