UUSIMMAT

Uusi Star Trek -sarja Picard on saanut loistavan vastaanoton – Faneilla on selvästi ollut ikävä Patrick Stewartin hahmoa

29.01.2020 09:35 | Muropaketin toimitus

Star Trek: Picard kelpaa niin kriitikoille kuin faneille.

Viime viikon torstaina Yhdysvalloissa CBS All Access -suoratoistopalveluun tarjolle tullut Star Trek: Picard -sarjan ensimmäinen jakso rikkoo ennätyksiä. Tarkkoja lukuja palvelu ei paljasta, mutta kertoo Remembrance-nimisen jakson olevan nyt striimatuin yksittäinen ohjelma ensi-iltaansa seuraavalla viikolla.

Picard nousi ykköseksi myös eniten striimatuiden pilottijaksojen listalla. Aiempaa ennätystä piti hallussaan Star Trek: Discovery.

Rotten Tomatoes -sivuston kasaamista kriitikkoarvioista jopa 95 prosenttia on positiivisia ja katsojista 81 prosenttia on pitänyt näkemästään. Metacritic-sivuston yhteenlaskemien kriitikkoarvioiden keskiarvo puolestaan on tällä hetkellä 77 / 100.

Muropaketin arviossa jakso keräsi myös kehut ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Picard-sarja voi tietysti lähteä aivan mihin suuntaan tahansa tulevien yhdeksän jakson aikana. Ainakin pilottijakson tunnelma on aivan Star Trekkiä, toisin kuin geneeriseksi scifiksi osoittautunut Discovery-sarja, jolla ei ole oikein mitään tekemistä Trekin kanssa.”

Pika-arvio: Star Trek: Picard on parasta Trekkiä sitten Voyager-sarjan

Suomessa Star Trek: Picard -sarjaa esittää tuoreeltaan Amazonin Prime Video -palvelu, johon uudet jaksot tulevat tarjolle aina perjantaisin.

Muropaketin uusimmat