Uusimmat

Uusin Jurassic Park -elokuva ei syntynyt helpolla: Miespääosan näyttelijä ui kuvausten aikana ihmisen virtsassa

24.04.2018 06:10 Muropaketin toimitus

Kesäkuussa julkaistavassa Jurassic World: Fallen Kingdom -elokuvassa kerrotaan olevan jälleen huikeita stuntteja. Yksi niistä vaati Chris Prattilta vedenalaiskuvauksia.

Jurassic Park -elokuvat eivät ole koskaan päästäneet hahmojaan helpolla. Milloin lapsihahmot joutuvat toimimaan raptoreiden valtaamassa keittiössä, milloin taas T-rex on nähtävissä vain pimeänäkökiikareilla – sarja on koko ajan koventanut panoksiaan vuosien varrella.

Näin taitaa olla myös kesäkuussa tulossa olevan, J.A. Bayonan ohjaaman Jurassic World -jatko-osan suhteen. Siltä ainakin kuulostaa, jos pääosassa nähtävää Chris Prattia uskoo. Cinemablendin uutisen mukaan hän nimittäin on kertonut uineensa vedenalaisten kuvausten aikana kirjaimellisesti ihmisen virtsassa:

“Silmäni olivat aivan punaiset. Ne vuosivat kolmen päivän ajan, koska altaassa oli niin paljon klooria, koska tiedäthän, vedessä oli 45 tuotannon jäsentä. Olin siinä sitten että ’hmm, kukaan ei ole pitänyt vessataukoa vielä, joten uin aivan varmasti kaikkien pissassa, vai mitä? Tarkemmin sanoen, sinun virtsaasi on silmämunissani? Selvä homma’.”

Jurassic World: Kaatunut valtakunta (Fallen Kingdom) saa Suomessa ensi-iltansa 8. kesäkuuta.