Uuteen Masters of the Universe -leffaan löydettiin ohjaaja

24.01.2016 12:40 | Aki Lehti

Joko vihdoin saamme He-Manin karvakalsarit valkokankaalle?

Jo pienen ikuisuuden kehitteillä ollut Masters of the Universe on löytänyt ohjaajansa.

Lukuisten vaihtoehtojen jälkeen elokuvan ohjaajan paikasta neuvottelee nyt Charlien enkelit ja Terminator – Salvation -elokuvien ohjaaja McG, eli Joseph McGinty Nichol. Käsikirjoituksen ovat kirjoittaneet Alex Litvak ja Mike Finch, joiden edellinen yhteinen projekti oli vuoden 2010 Predators.

Elokuvan ohjaajaksi oli jo aiemmin buukattu John M. Chu (G.I. Joe: Retaliation), mutta tämä feidasi projektin nopeasti. Sen jälkeen ohjaajaksi on yritetty saada muun muassa Mike Cahillia (Another Earth), Jeff Wadlowta (Kick-Ass 2), Chris McKayta (Lego Batman Movie) ja Harald Zwartia (The Mortal Instruments: City of Bones).

Uuden He-Man-seikkailun tuotantoaikataulusta saati ensi-illasta ei ole vielä mitään tietoa.

Kaikille kasarikersoille ja karvakalsarin faneille suosittelemme tätä Hippo Taatilan kirjoittamaa syväluotaavaa Masters of the Universe -esseetä.

Jos He-Man-lefa toteutuu, niin toivottavasti se vedetään mahdollisimman överiksi sarjakuvatyyliin. Esimerkiksi Skeletorin rooliin voisi buukata Nicolas Cagen, joka voisi esittää hahmoa vielä kahjommin kuin Frank Langella tässä vuoden 1987 versiossa.

Lähde: Deadline

Muropaketin uusimmat