USA:n entinen presidentti Barack Obama kertoi lukemistaan UFO-asiakirjoista ja tiedotteista

03.12.2020 09:46 | Muropaketin toimitus

Barack Obama julkaisi A Promised Land – Luvattu maa -nimisen elämäkerran.

Yhdysvaltain entisen presidentti Barack Obaman 17. marraskuuta julkaisema A Promised Land -kirja on jättihitti. Kirja julkaistiin saman tien myös suomeksi nimellä Luvattu maa.

Obama promoaa edelleen teostaan ja vieraili pari päivää sitten sen tiimoilta The Late Show with Stephen Colbert -ohjelmassa, jossa keskustelu kääntyi ufoihin ja avaruusolentoihin. Colbert tiedusteli Obamalta hänen mahdollisesti saamistaan asiakirjoista ja tiedotteista.

– En voi kertoa niistä, olen pahoillani, Obama vastaa.

Tämä ei kelvannut Colbertille, jonka mukaan presidentin vastaus oli myönteinen.

– Jos niitä ei olisi ollut, niin olisit vastannut kieltävästi. Luulin sinun olevan parempi pelaamaan pokeria, mutta paljastit juuri kaikki korttisi, Colbert sanoo.

Obama jatkaa aiheesta kuitenkin sen verran, että miettii ufojen ja Roswell-tapauksen olleen aikoinaan suurimpia salaliittoteorioita. Colbert toteaa, että nyt suurin salaliitto tuntuu olevan se, että Michiganissa asuvat ihmiset äänestävät presidentivaaleissa.

Muropaketti suosittelee Obaman kirjaa, joka on 768-sivuinen järkäle ja vasta muistelmien ensimmäinen osa. Sen suosiosta kertoo esimerkiksi Helsingin kaupunginkirjaston varausjono. Varauksia on tällä hetkellä Helmet-järjestelmän mukaan 2460.

Muropaketin uusimmat