Vuosikymmeniä suunnitteilla ollut filmatisointi vihdoin käyntiin Applen voimin – Pääosaan Spider-Man-tähti Tom Holland

09.04.2021 13:00 | Muropaketin toimitus

Tom Holland tähdittää Akiva Goldsmanin tulevaa The Crowded Room -sarjaa Apple TV Plussalla.

The Crowded Room on alun perin Todd Graffin 1990-luvun alussa kynäilemä käsikirjoitus, josta James Cameron suunnitteli tekevänsä elokuvan vuonna 1993 John Cusack pääosassa. Elokuva ei tuolloin toteutunut, mutta viimeisimpänä sitä pyrki tuottamaan ja tähdittämään Leonardo DiCaprio, jonka kerrotaan havitelleen roolia jo 20 vuoden ajan.

Nyt The Crowded Room vihdoin toteutuu, uutisoi Coming Soon. Sitä luotsaamaan on kiinnitetty Oscar-voittaja Akiva Goldsman (A Beautiful Mind) ja tarkoitus on tehdä siitä Apple TV+:lle antologiasarja, jonka ensimmäisessä kaudessa on kymmenen jaksoa. Antologiasarjassa käsitellään tositapahtumiin pohjautuvia ja inspiroivia tarinoita mielenterveysongelmien kanssa pärjäävistä ihmisistä.

Ensimmäisen kauden pääosaan on nyt kiinnitetty Spider-Man-tähti Tom Holland, joka esitti pääroolia myös Apple TV+:n tämän vuoden vetonaulassa, Cherryssä.

LUE LISÄÄ: Arvostelu | Cherry-elokuvassa ei ole muuta hyvää kuin Tom Holland – Avengers-ohjaajat ovat aivan hukassa ilman erikoistehosteita