UUSIMMAT

Wantedin jatko-osa toteutuu sittenkin – pian luvassa lisätietoa myös Kick-Ass 2:n ja Nemesiksen tiimoilta?

28.09.2011 10:12 | Muropaketin toimitus

Kesän 2008 toimintahitin Wanted jatko-osa on odotellut vihreää valoa jo jonkin aikaa. Nyt rattaat ovat vihdoinkin lähteneet liikkeelle.

Ensimmäisen Wantedin käsikirjoittajat Derek Haas ja Michael Brandt on palkattu laatimaan myös jatko-osan tarina. Vielä ei ole tiedossa palaavatko James McAvoy ja Angelina Jolie rooleihinsa tai kuka elokuvan ohjaa. Todennäköisesti ainakin McAvoylle tarjotaan muhkeaa palkkiota paluusta Wesleyn saappaisiin, sillä Wanted 2 jatkaa siitä mihin ensimmäinen elokuva päättyi. Tämä ei välttämättä edellytä Angelina Jolien läsnäoloa yhtä lailla kuin McAvoyn.

Wanted perustuu Mark Millarin (Kick-Ass) sarjakuvaan, joskin hyvin, hyvin väljästi. Jatko-osauutisten myötä Millar kiirehti uutisoimaan kotisivuillaan myös muista työn alla olevista ”elokuvistaan”. ”Tämä on yksi neljästä tai viidestä Millarworldin [sarjakuvakäsikirjoittajan oma julkaisulinja] elokuvauutisesta, jotka julkaistaan seuraavan neljän viikon aikana. Pysykää kuulolla!”, Millar totesi.

Mark Millarin vihjaamat muut elokuvauutiset käsittelevät todennäköisesti ainakin Kick-Ass 2:a ja Nemesistä, josta mies on vihjaillut jo aikaisemmin.

Lähde: Coming Soon

Keskustelu

Larke,

takauma, klooni, sisko, lavastus, henkiinherättäminen… Tapojahan on, jos niin halutaan.

”Todennäköisesti ainakin McAvoylle tarjotaan muhkeaa palkkiota paluusta Wesleyn saappaisiin, sillä Wanted 2 jatkaa siitä mihin ensimmäinen elokuva päättyi. Tämä ei välttämättä edellytä Angelina Jolien läsnäoloa yhtä lailla kuin McAvoyn.”

Miksi Angelina Jolie näyttelisi siinä kun eikös hänen esittämä roolihahmo kuollut ensimmäisessä osassa? Korjatkaa jos muistan ihan väärin.

Muropaketin uusimmat