Wantedin jatko-osa toteutuu sittenkin – pian luvassa lisätietoa myös Kick-Ass 2:n ja Nemesiksen tiimoilta?

28.09.2011 10:12 | Muropaketin toimitus

Kesän 2008 toimintahitin Wanted jatko-osa on odotellut vihreää valoa jo jonkin aikaa. Nyt rattaat ovat vihdoinkin lähteneet liikkeelle.

Ensimmäisen Wantedin käsikirjoittajat Derek Haas ja Michael Brandt on palkattu laatimaan myös jatko-osan tarina. Vielä ei ole tiedossa palaavatko James McAvoy ja Angelina Jolie rooleihinsa tai kuka elokuvan ohjaa. Todennäköisesti ainakin McAvoylle tarjotaan muhkeaa palkkiota paluusta Wesleyn saappaisiin, sillä Wanted 2 jatkaa siitä mihin ensimmäinen elokuva päättyi. Tämä ei välttämättä edellytä Angelina Jolien läsnäoloa yhtä lailla kuin McAvoyn.

Wanted perustuu Mark Millarin (Kick-Ass) sarjakuvaan, joskin hyvin, hyvin väljästi. Jatko-osauutisten myötä Millar kiirehti uutisoimaan kotisivuillaan myös muista työn alla olevista ”elokuvistaan”. ”Tämä on yksi neljästä tai viidestä Millarworldin [sarjakuvakäsikirjoittajan oma julkaisulinja] elokuvauutisesta, jotka julkaistaan seuraavan neljän viikon aikana. Pysykää kuulolla!”, Millar totesi.

Mark Millarin vihjaamat muut elokuvauutiset käsittelevät todennäköisesti ainakin Kick-Ass 2:a ja Nemesistä, josta mies on vihjaillut jo aikaisemmin.

Lähde: Coming Soon