Uusimmat

Wesley Snipes haluaa palata Bladen rooliin todella kipeästi

26.05.2016 07:27 Tatu Junni

Vampyyrien kauhu Blade on yksi Wesley Snipesin uran merkittävimmistä rooleista. Hahmoa ei ole näkynyt valkokankaalla sitten vuoden 2004, mutta Snipes olisi yhä enemmän kuin valmis palaamaan Bladen pariin.

Wesley Snipes on tehnyt jo aikaisemmin selväksi halukkuutensa uuteen Blade-elokuvaan tai -tv-sarjaan. Tuoreissa Twitter-päivityksissään mies koettaa pitää aiheen ajankohtaisena ja paljastaa samalla itsekin odottelevansa, mitä Bladen oikeudet nykyään omistava Marvel aikoo hahmolla tehdä.


Ensimmäinen Blade-elokuva sai ensi-iltansa vuonna 1998. Yhdessä X-Menin (2000) kanssa se polkaisi käyntiin nykyisen supersankarielokuvien aallon. Guillermo del Toron kiitelty jatko-osa Blade II ilmestyi 2002 ja trilogiaksi sarja täydentyi melkoisesti parjatun Blade: Trinityn (2004) myötä.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat