Yksi maailman kuuluisimmista näyttelijöistä oli Deadpool 2:ssa sekunnin ajan – näin hän päätyi mukaan elokuvaan

23.05.2018 13:22 | Muropaketin toimitus

Suuret elokuvafranchiset houkuttelevat kuuluisia näyttelijöitä osallistumaan elokuvan tekoon pienissä cameo-rooleissa. Usein roolit ovat “blink and you miss it” -tasoa, kuten Deadpool 2:ssa nähtävä kuuluisa cameo.

Sisältää spoilereita Deadpool 2:sta!

Colliderin haastattelussa Deadpool 2:n ohjaaja David Leitch kertoo, että elokuvassa esiintyy kaksi erittäin tunnettua näyttelijää pienissä cameo-rooleissa. Molemmat roolit saatiin pidettyä salassa jopa suurelta osalta tuotantotiimiltä.

Toisen cameoista tekee yksi maailman kuuluisimmista näyttelijöistä, Brad Pitt, jota alun perin suunniteltiin myös Cablen rooliin. Hän esittää X-Force-hahmoa nimeltä The Vanisher ja hänen cameonsa kestää noin kahdeksan ruudun verran, kun hahmo osuu sähkökaapeliin. Jos siis et huomannut Pittiä elokuvassa, ei tämä ole mikään ihme.

“En edes tiedä, miten lopulta saimme hänet mukaan elokuvaan. Kirjoitin hänelle kirjeen ja selitin, mitä olimme suunnittelemassa eli ’Mikä on kaikkein turhin tapa käyttää maailman suurinta filmitähteä?’. Luulen, että Brad piti ajatusta hauskana, kuten mekin pidimme sitä hauskana. Sitten hän tuli ja kuvasimme seitsemän minuuttia. Luulen, että hänen juomassaan kahvissa meni pidempään. Se oli palkka, minkä hän vaati maksuksi cameon kuvaamisesta”, Leitch kertoo.

Myös Matt Damon nähdään mukana Deadpool 2:ssa. Hän esittää lihavaa punaniskaa, joka sattuu Josh Brolinin esittämän Cablen tielle tämän tullessa tulevaisuudesta.

Katso koko haastattelu oheisesta videosta: