Apple iPhone 11 Pro -malli myy nyt hyvin – kallein versio ei yllä samaan

07.10.2019 20:32 | Muropaketin toimitus

Applella vaikuttaisi menevän tällä hetkellä lujaa, sillä Apple iPhone 11 ja 11 Pro -mallit myyvät hyvin. Apple iPhone 11 Pro Max ei kuitenkaan ole ihan samassa vauhdissa.

Raportoidusti Applen uutuuspuhelimet ovat myyneet jopa odotettua paremmin. Alun perin tietotekniikkajätti aikoi valmistaa vähemmän puhelimia kuin viime vuonna, mutta niiden tuotantoa onkin lisätty kymmenellä prosentilla. Applen harmiksi kalleimman puhelimen 11 Pro Maxin valmistusta on kuitenkin jouduttu hiukan rajoittamaan.

– Kysyntä on nyt hyvä. Mutta meidän täytyy olla varovaisia, ettemme ole liian optimistisia. Toivon, että tämän vuoden piikki kestää kauemmin kuin viime vuoden, lähde Applelta kertoi.

Applen toimitusjohtaja Tim Cook puolestaan sanoi vastikään, ettei voisi olla tyytyväisempi iPhone 11 -julkaisuun ja sen vahvaan starttiin.

Uusien mallien isoimmat päivitykset ovat olleet monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu kolmoiskamera sekä A13 Bionic -suoritin, jonka väitetään olevan maailman nopein mobiililaitteissa käytetty järjestelmäpiiri. Uusissa puhelimissa on kuvien laatua parantamassa myös Deep Fusion -kuvaprosessointi.