Uusimmat

Apple päivittämässä iPhone SE-mallin ensi vuonna

25.11.2017 11:32 Muropaketin toimitus

Neljä tuumaa on edelleen monen iPhone-fanin mielestä optimaalinen koko puhelimelle. Apple iPhone SE -mallin ystäville onkin luvassa odotettu päivitys vuonna 2018.

Applen iPhone-puhelinten ruudun koko pysytteli turvallisesti 3,5 tuumassa aina iPhone 5-malliin asti. Silloin noustiin maltillisesti neljään tuumaan, joka on edelleen monen iPhone-fanin mielestä optimaalisin koko älypuhelimelle.

iPhone SE on ehtii pian jo kahden vuoden ikään, joten alkaa ollakin korkea aika hoitaa asia kuntoon. 9to5mac-sivuston tarkalla korvalla kuulemien huhujen mukaan uusi SE julkaistaisiin vuoden 2018 ensimmäisen neljänneksen aikana. Myös alkuperäinen SE tuli myyntiin maaliskuussa 2016.

Laitteet valmistetaan ilmeisesti täysin intialaisilla tehtailla. Niihin ollaan ilmeisesti istuttamassa iPhone 7 -mallista tuttua A10-järjestelmäpiiriä, ei iPhone 8-versioissa olevaa A11-piiriä tekoälyominaisuuksineen.

Ilmeisesti kyseessä on ulkoisesti perinteinen iPhone, koko etupuolen muuttaminen näytöksi nostaisi etupäässä kehittyville markkinoille suunnatun laitteen valmistuskustannukset aivan liian korkeiksi. iPhone 2 SE -mallin hinnaksi povataan 450 dollaria, tällä hetkellä SE maksaa Yhdysvalloissa halvimmillaan 349 dollaria.

Muropaketin uusimmat