Uusimmat

DJI esitteli uuden pienikokoisen Mini 2 -droonin – Mahtuu vaikka taskuun

06.11.2020 20:02 Muropaketin toimitus

DJIn on esitellyt uuden pienikokoisen ja parannellun Mini 2 -kuvauskopterin.

DJI Mini 2 yhdistää valmistajan mukaan älykkään kuvausteknologian pieneen kokoon. Laitteella on painoa alle 249 grammaa ja sen luvataan olevan helppokäyttöinen myös aloittelijoille. Kokonsa puolesta laite mahtuu vaikka reppuun tai jopa taskuun.

Droonilla voi kuvata 4K-tason videokuvaa tai 12 megapikselin still-kuvia. Kuvat voi tallentaa jpeg- tai raw-formaateissa. Valmistajan mukaan yhdellä latauksella kuvauskopteri pysyy ilmassa noin 31 minuuttia ja OcuSync 2.0 -lähetysteknologian avulla kopterin käyttöetäisyys on jopa kymmenen kilometriä. Pienestä koostaan huolimatta Mini 2 sietää jopa 10 metriä sekunnissa puhaltavaa tuulta.

DJI Mini 2 tulee myyntiin välittömästi 479 euron hinnalla. Kuvauskopterin mukana toimitetaan käsiohjain, kopterin ladattava akku, ylimääräiset roottorilavat ja muut lennättämiseen tarvittavat tarvikkeet. Kattavampi DJI Mini 2 Fly More Combon kuluttajahinta on 619 euroa. Se sisältää kaikki peruspaketin varusteet sekä kolme lisäakkua, niiden latausyksikön, kolme roottorilapasettiä, kantolaukun ja USB-latauslaitteen.

Muropaketin uusimmat