UUSIMMAT

Essential yrittää yhä, julkaisee uuden värivaihtoehdon floppipuhelimestaan

16.02.2018 09:09 Muropaketin toimitus

Essential Phonen piti olla todellinen mobiilialan mullistaja, mutta tuloksena taisi olla pelkkä mahalasku. Heikoista myyntiluvuista huolimatta yritys kokeilee vielä vesiä uudellä värivaihtoehdolla.

Viime vuonna kuluttajat saivat käsiinsä puhelimesta vain mustat ja valkoiset mallit. Nyt luvassa on jo julkistuksen yhteydessä lupailtu vihertävä Ocean Depths -versio. Ainakin kuvien perusteella kyseessä on joukosta poikkeavan ja tyylikkään näköinen laite. Tosin aivan virallisesti yritys ei asiaa julkaissut, mutta puhelimen värillä ja ”A new wave is coming”-tekstillä höystetty tweetti tuskin voi tarkoittaa muuta, Gizmochina spekuloi.

Toinenkin piiloviesti kuvaan tosin saattaa liittyä. Esille on päivämäärä helmikuun 15. ympyröitynä kultaisella renkaalla – eli O-kirjaimella. Android Oreo -päivitystä on lupailttu Essentialille jo jonkin aikaa, mutta äskettäin valmistaja ilmoitti hyppäävänsä suoraan Android 8.1 -versioon jättäen 8.0:n väliin kokonaan. Ehkäpä samana päivänä tiedotetaan myös Android Oreo -suunnitelmista?