UUSIMMAT

Apple julkisti iOS 14:n, Philips esitteli konsolipelaajille tarkoitettuja näyttöjä, Testissä Honor 9X Lite – ja viikon 26/2020 muut tärkeimmät tekniikkauutiset

28.06.2020 19:54 | Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 26/2020 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat tekniikka-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut muun muassa seuraavaa:

Apple esitteli uuden iOS 14 -käyttöjärjestelmäversion

Apple on esitellyt iPhoneissa käytettävän iOS 14 -käyttöjärjestelmäversion, joka tuo mukanaan monille Android-käyttäjille tuttuja ominaisuuksia.

Philips julkisti kovan luokan konsolipelaajille tarkoitetut 558M1RY- ja 278M1R -näytöt

Philipsin Momentum-tuoteperheeseen kuuluvat 558M1RY- ja 278M1R -näytöt on tarkoitettu erityisesti kovan luokan pelaajille.

Testi: Honor 9X Lite -puhelin – Ehostamalla nuorennusta vanhempaa malliin

Honor julkaisi loppukeväästä uuden Honor 9X Lite -mallin 200 euron hintaluokkaan. Puhelimen nimen ei kuitenkaan kannata antaa hämätä, sillä puhelimella on enemmän yhteistä vuonna 2018 ilmestyneen Honor 8X -mallin kanssa kuin viime vuoden lopulla esitellyn Honor 9X:n kanssa.

Studiopomo ehdotti Quentin Tarantinolle The Hateful Eightin julkaisemista iPhonelle – Ohjaaja vastasi yhdellä sanalla ja häipyi paikalta

Jostain kumman syystä Quentin Tarantino ei halunnut julkaista elokuvaansa pienimmällä mahdollisella näytöllä.

Maailman ensimmäinen GPU luotiin uudelleen Lego-muodossa – mitä retrohenkeä!

Ainakin joitakin PC-pelaamisen veteraaneja saattaa kiinnostaa Twitter-käyttäjän Lego-luomus. Sen mallina on käytetty ”maailman ensimmäistä GPU:ta.”