Bowers & Wilkins tuo myyntiin uudet versiot nappikuulokkeistaan – Pi7 S2 ja Pi5 S2 -malleissa akkukesto kasvaa

25.01.2023 10:00 Muropaketin toimitus

Bowers & Wilkins on uudistanut malliston huipulle sijoittuvat vastamelunappikuulokkeensa. Uudet Pi7 S2- ja Pi5 S2 -malliversiot ovat saaneet pidemmän akkukeston, mutta myös yhteysominaisuuksia on kohennettu.

Alkuperäiset Pi7- ja Pi5-malliversiot julkaistiin vuoden 2021 alkupuoliskolla. Ne olivat perinteikkään audioyrityksen ensimmäiset vastamelutoiminnon sisältävät nappikuulokkeet. Päivitetyissä malleissa on puolestaan mennyt uusiksi esimerkiksi antenniratkaisu. Bluetoothin kantamaksi uusissa malleissa kerrotaankin nyt jopa 25 metriä.

Akkukestoksi kerrotaan nyt viisi tuntia ilman tarvetta välilataukselle. Pikalataus tarjoaa kahden tunnin kuunteluajan vain vartin tankkauksella latauskotelosta, josta lisävirtaa kerrotaan riittävän Pi7 S2 -mallille 16 tunnin verran ja Pi5 S2 -versiolle 19 tuntia.

Käyttöä avittamassa on Bowers & Wilkins Music -sovellus, joka tukee hi-res-ääniä.  Pi7 S2 -malli tukeekin aptX Adaptive -koodekkia, jonka myötä tuettuna on toisto vielä 24-bit/48kHz -laadulla.

Uudet Bowers & Wilkins Pi7 S2- ja Pi5 S2 -nappikuulokemallit tulevat valmistajan tiedotteen mukaan heti myyntiin. Pi7 S2 -malli tulee myyntiin kolmessä värissä: musta (Satin Black), valkoinen (Canvas White) ja sininen (Midnight Blue). Hintaa mallilla on 399 euroa. Pi5 S2 -mallin värivaihtoehdot ovat: kaksi harmaata (Cloud Grey ja Storm Grey), violetti (Spring Lilac) ja myöhemmin keväällä myyntiin tuleva vihreä (Sage Green). Hintaa on puolestaan tällä mallilla 299 euroa.

LUE MYÖS: Testi Täyslangaton Bowers & Wilkins PI7 -nappikuuloke – Superkätevä akkukotelo ja ihastuttava ääni