UUSIMMAT

Lumia 650 sai Yhdysvaltain telehallintoviraston hyväksynnän

11.01.2016 14:13 | Juha Kokkonen | 2

lumia650löivephoto

Vuodot Microsoftin julkaisemattomaan Lumia 650 -älypuhelimeen liittyen jatkuvat ja viimeisimmän tiedon mukaan sen yhden SIM-kortin versio on saanut Yhdysvaltojen telehallintovirasto FCC:n hyväksynnän. Yhden SIM-kortin variantin mallikoodi on RM-1152 ja tiedossa on, että saataville on tulossa myös kahden SIM-kortin versio RM-1154-tyyppikoodilla. Aiemmin Lumia 650:stä on nähty jo useita vuotaneita renderöintejä, mutta viime viikon lopulla nettiin ilmestyi myös valokuva laitteen prototyyppistä.

Huhujen mukaan Lumia 650:n rautapuolen ominaisuudet saattavat olla monille pettymys, sillä laitteesta sanotaan löytyvän vaatimaton Snapdragon 210 tai 212 -järjestelmäpiiri. Muita ominaisuuksia huhutaan olevan viiden tuuman 720p IPS LCD -näyttö, gigatavu RAM-muistia, kahdeksan gigatavun tallennustila, kahdeksan megapikselin takakamera ja 2000 mAh akku, joka on pienempi kuin Lumia 550:ssä tai edeltäjämalli Lumia 640:ssä. Teknisiin ominaisuuksiin nähden onkin erikoista, että Microsoft on toteuttanut laitteeseen metallirungon, joka on tyypillisempi kalliimman hintaluokan laitteissa.

FCC, OET Exhibits List (Lumia 650)

Venturebeat, Microsoft Lumia 650 specifications and design confirmed

Keskustelu

Eka!! Olin eka vähän yli vuorokauden jälkeen uutisoinnista, koska ketään ei nähtävästi kiinnosta nämä Microsoftin käyttäjään kohdistetut vakoilupuhelimet & vakoilukäyttöjärjestelmät.

Jarlaxle

Eka!! Olin eka vähän yli vuorokauden jälkeen uutisoinnista, koska ketään ei nähtävästi kiinnosta nämä Microsoftin käyttäjään kohdistetut vakoilupuhelimet & vakoilukäyttöjärjestelmät.

Niinhän sen on varmaan sitten oltava :D Edellistäkään Lumia 650 -uutista ei luettu kuin runsaat 3300 kertaa ja siinä oli toistakymmentä kommenttia.

Muropaketin uusimmat