Samsung esitteli myös uuden Galaxy Watch Active -älykellon ja Galaxy Fit -aktiivisuusrannekkeen

21.02.2019 17:03 | Muropaketin toimitus

Samsung Unpacked-tilaisuudessa esittelemä Galaxy Watch Active on Gear Sport -älykellon seuraaja. Galaxy Fit on puolestaan yksinkertaisempi aktiivisuusranneke.

Tizen 4 -käyttöjärjestelmällä toimivan Galaxy Watch Activen suorittimena on Exynos 9110. Älykellon 1,1-tuumaisen AMOLED-näyttöpaneelin resoluutio on 360 x 360 pikseliä ja sen reunalta löytyy kaksi painonappia. Galaxy Watch Active tukee 39 erilaista liikuntamuotoa ja siitä löytyy stressitasoja mittaava Stress Tracker -ominaisuus.

IP68-standardin mukaisesti vedeltä ja pölyltä suojatussa älykellossa on 230 milliampeeritunnin akku, neljä gigatavua sisäistä tallennustilaa ja 768 megatavua keskusmuistia. Akkua voi ladata langattomasti sekä mukana toimitettavan telakan että Galaxy S10 -puhelimien virranjako-ominaisuuden avulla.

Älykellossa on sisäänrakennettuna syke- ja verenpainemittari, GPS, NFC, Wi-FI sekä Bluetooth 4.2. Kellon hinta Suomessa tulee olemaan 249 euroa ja se saapuu myyntiin 22. päivä maaliskuuta hopean, harmaan ja ruusukullan värisenä.

Yksinkertaisempi Galaxy Fit tarjoaa 0,95-tuumaisen näytön, sykemittauksen, Realtime OS -käyttöjärjestelmän, 120 milliampeeritunnin akun, GPS:n sekä NFC:n. Samsung Galaxy Fit julkaistaan Suomessa mustana ja hopeanvärisenä 99 euron hintaan. Lisäksi tarjolle tulee myös edullisempi Galaxy Fit e.