UUSIMMAT

Samsung Galaxy S10 ja Note10 -mallien kamerat päivittyvät Galaxy S20 -malleista tutuilla ominaisuuksilla

25.03.2020 12:31 | Muropaketin toimitus

Uusi ohjelmistopäivitys tuo Samsungin tiedotteen mukaan valikoidut valokuva- ja video-ominaisuudet Galaxy S20:stä S10:een ja Note10:een.

Galaxy S20:stä vanhemmille malleille rantautuva Single Take (Yksi Otos) auttaa käyttäjää tallentamaan tärkeimmät hetket tekoäly-teknologian avulla. Toiminto tallentaa jopa kymmenen sekunnin ajan valokuvia ja videota samanaikaisesti, yhdellä napin painalluksella, jolloin käyttäjä voi valita parhaat otokset huolehtimatta liikoja kuvaustilanteessa.

Paranneltu Night Mode Galaxy S10 -puhelimissa ja uusi Night Hyperlapse sekä S10- että Note10-puhelimissa puolestaan takaavat, että käyttäjät saavat entistä vaikuttavampia kuvia ja videoita myös hämärissä olosuhteissa. Niiden lisäksi Custom Filter -toiminto mahdollistaa oman suotimen luonnin jotain lempivalokuvaa lähteenä käyttäen.

Niin ikään Galaxy S10 ja Note10 -malleihin rantautuva Pro Video -kuvaustila antaa laajemmat mahdollisuudet hallita videoasetuksia, kuten ISO-arvoa, suljinnopeutta ja valotuksen tasoa. Käyttäjät voivat myös vaihtaa etu- ja takakameroiden välillä kesken kuvauksen. Kameraominaisuuksien lisäksi myös galleriaan saapuu uusia ominaisuuksia, kuten nopeampi rajaustyökalu, sekä laajemmat jakomahdollisuudet.

Samsung Galaxy S10 -puhelimen kameraohjelmistopäivitys saapuu ladattavaksi Suomessa maalis-huhtikuun taitteessa ja Note10 kerrotaan saavan päivityksen pian sen jälkeen.