UUSIMMAT

Suunto julkisti neljä uutta 9-mallisarjan urheilukelloa

12.09.2018 18:59 | Muropaketin toimitus

Kotimainen Suunto on julkistanut neljä uutta aktiiviliikkujille ja ammattiurheilijoille tarkoitettua Suunto 9 -urheilukelloa. 

Suunto on julkistanut uudet Suunto 9 -urheilukellomallit, jotka on tarkoitettu kilpa- ja ammattiurheilijoille. Mallit saapuvat myyntiin lokakuun toisena päivänä.

Malleista kallein ja eniten ominaisuuksia sisältävä on uusi Suunto 9 Baro Titanium joka tarjoaa jopa 120 tuntia GPS-käyttöä kestävän akun, Grade 5 -luokan titaanikehän sekä ilmanpainemittaukseen perustuvan korkeusmittarin. Kellon lasi on valmistettu kestävästä safiirilasista. Suunto 9 Baro Titaniumin suositushinnaksi on ilmoitettu 699 euroa.

Edullisempaa kelloa etsiville Suunto julkisti Suunto 9 Black, White ja Lime -mallit, jotka vastaavat ominaisuuksiltaan muuten Baro Titaniumia, mutta painemittari on korvattu GPS:ään perustuvalla ratkaisulla. Myös kehän materiaaliksi on vaihdettu ruostumaton teräs titaanin sijaan. Edullisempien mallien suositushinta on 499 euroa.

Uusien Suunto 9 -mallien lisäksi Suunto julkisti myös kaksi uutta 229 euron hintaista Suunto 3 Fitness -värivaihtoehtoa, jotka ovat Burgundy ja Copper. Kaikki Suunto 3 Fitness -kellot saavat lokakuussa ohjelmistopäivityksen joka päivittää niiden harjoittelunohjausohjelmia.