Viikon tekniikkauutiset: Pelinäyttöjä, näppäimistöjä ja kiinnostava keskiluokan puhelinuutuus

18.08.2019 15:06 | Muropaketin toimitus

Kuluneella viikolla kerroimme muun muassa Acerin uudesta pelinäytöstä ja Logitechin G915 LIGHTSPEED -näppäimistöstä. Muropaketin testipenkissä kävi Honor 20. 

Uutisoimme myös, kuinka Samsungilta saattaa ilmestyä grafeeniakullisia puhelimia jo ensi vuonna. Tietokoneen turvallisuudesta kiinnostuneet voivat jatkossakin luottaa Windows Defenderiin, joka pärjäsi hyvin virustorjuntojen välisessä testissä.

Acer esitteli Predator XN253QX -pelinäytön

Acer Predator XN253QX -pelinäytön tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 240 hertsin virkistystaajuus ja 0,4 millisekunnin vasteaika.

Uusi matalaprofiilinen Logitech G915 LIGHTSPEED -pelinäppäimistö tuo mukanaan myös uudet kytkimet

Logitech on julkaissut uuden lippulaivanäppäimistönsä. Mekaaninen Logitech G915 LIGHTSPEED -pelinäppäimistö on matalaprofiilinen, langaton ja sisältää Logitech G:n uudet GL-kytkimet.

Pikatesti: Honor 20 -puhelin – Käteen istuva, nuorekas tehopakkaus

Näyttävyys, nuorekkuus, suorituskyky ja mainiot kamerat. Siinä lyhyesti ominaisuudet, jotka tekevät Honor 20 -puhelimesta houkuttelevan ja turvallisen vaihtoehdon 400 euron hintaluokkaan.

Samsung saattaa julkaista grafeeniakullisen puhelimen jo ensi vuonna

Tulevaisuuden akkuratkaisuna pidetty grafeeniakku saattaa ilmestyä Samsungin mallistoon jo ensi vuonna.

Windows Defender sai paras antivirus -leiman riippumattomassa vertailussa

Microsoftin Windows Defender sai Best antivirus -leiman AV-TEST GmbH:n testeissä. Kärkisija jaettiin Symantecin ja F-Securen kanssa, mutta sillä erotuksella, että Windows Defender on Windows 10 -käyttöjärjestelmän omistajille ilmainen.

Muropaketin uusimmat