UUSIMMAT

Xiaomi haastaa Applen AirPodsit 25 euron täysin langattomilla nappikuulokkeilla

07.11.2018 17:25 | Muropaketin toimitus

Xiaomi on esitellyt vain 25 euroa maksavat täysin langattomat Mi AirDots Youth Edition -nappikuulokkeet.

Xiaomilla on tapana haastaa muiden valmistajien tuotteet selvästi edullisemmilla vaihtoehdoilla. Nyt kiinalaisvalmistaja on esitellyt täysin langattomat Mi AirDots Youth Edition -nappikuulokkeet, joiden hinta on vain 200 yuania eli noin 25 euroa. Kuulokkeet kilpailevat muun muassa tavallisesti 179 euroa maksavien Applen AirPodsien kanssa.

GSMArenan mukaan Bluetooth 5.0 -yhteyttä tukevat Mi AirDotsit painavat vain 4,2 grammaa per kuuloke ja niissä on 7,2mm kokoinen elementti. Musiikin toistoa voi hallita kosketukseen reagoivan kuulokkeen avulla. Lisäksi kuulokkeilla voi käyttää virtuaalista assistenttiä sekä vastata puheluihin.

Xiaomin mukaan kuulokkeiden akku riittää noin neljäksi tunniksi musiikin kuuntelua yhdellä latauksella. Kuulokkeiden kantokotelon avulla lisävirtaa saa yhteensä 12 tunniksi.

Toistaiseksi Mi AirDotsit ovat tarjolla vain Kiinassa, mutta Xiaomi järjestää marraskuun 8. päivänä julkistustilaisuuden Isossa-Britanniassa, jonka yhteydessä kuulokkeet saatetaan tuoda myös Eurooppaan.

Muropaketin uusimmat