Xiaomin futuristisen Mi Mix Alphan julkaisupäivämäärä siirtyi hamaan tulevaisuuteen

03.01.2020 09:19 | Muropaketin toimitus

Xiaomi esitteli viime vuonna futuristisen Mi Mix Alpha -puhelimen, jonka lähes koko ulkopintaa peitti näyttö. Nyt puhelimen julkaisua on siirretty hamaan tulevaisuuteen.

Mi Mix Alphaa oli alun perinkin tarkoitus myydä vain pieni ja rajattu erä varsin hurjalla 2500 euron kappalehinnalla. Xiaomin mukaan puhelinta ei kuitenkaan saada ulos vielä lähiaikoina, eikä sille määritetty uutta julkaisuajankohtaa.

Kuten kerroimme aiemmin, kattaa näyttö Xiaomin mukaan yli 180 prosenttia puhelimen pinta-alasta ja se jatkuu etupuolelta pitkälle takapuolelle saakka. Myös erilliset fyysiset äänenvoimakkuutta säätelevät napit on korvattu näyttöön integroidulla ratkaisulla.

Mi Mix Alphan suorittimena toimii Snapdragon 855 Plus ja puhelin tukee 5G-yhteyksiä. Puhelimen takana sijaitsee 108 megapikselin kamera jota voi käyttää taakse kiertyvän näytön lisäksi myös selfieiden ottamiseen. Keskusmuistia puhelimessa on 12 gigatavua, sisäistä tallennustilaa 512 gigatavua ja akun kapasiteetti on 4050 milliampeerituntia.