Uusimmat

Äänestä: Valitse vuoden 2015 parhaat pelit

05.01.2016 16:00 Jukka O. Kauppinen

Domen lukijat ovat ehdottaneet mielestään vuoden 2015 parhaat pelit jokaiselle pelikoneelle. Eniten ääniä saaneista peleistä voi nyt äänestää vuoden ehdottomimmat parhaudet. Nouse barrikadeille, nosta mielipidelippusi ja anna äänesi kuulua – päätä mikä oli viime vuonna parasta!

Voit äänestää sekä eri pelikoneiden parasta peliä sekä sitä ylivoimaisesti huikeinta, hienoista pelielämystä mahtavinta, joka jättää kaikki muut varjoonsa.

Ohjeet

Jokaiselle pelikoneelle on koottu lista eniten lukijoiden ääniä saaneista peleistä. Nyt voit äänestää listalta mielestäsi parhaan pelin kullekin pelikoneelle sekä valita sen ehdottomasti vuoden parhaimman pelin.

Äänestys jatkuu 13.1.2016 saakka. Voittajat julistetaan myöhemmin.

Domen toimitus tarkistaa annetut äänet huijausyritysten minimoimiseksi. Yhteystietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä tietojasi käytetä kuin äänten tarkastamiseen.
Nämä ovat ne pelit, joita TE, pelaajat, ehdotitte ja äänestitte finaaliin. Nyt on lopullisen valinnan paikka!

 

Arvomme äänestäneiden ja arvontaan osallistuvien kesken yhden huippuhienon Logitech G502 Proteus Spectrum -pelihiiren sekä Logitech G640-kangashiirimaton. Arvontaan osallistut yksinkertaisesti täyttämällä nimesi ja osoitetietosi. Jättämällä ne tyhjäksi osallistut pelkkään äänestykseen.

Logitech_G502_hiiri

 

Jos et osaa päättää jonkin alustan parasta peliä voit jättää valinnan tyhjäksi. Vain lopullinen vuoden ylittämättömimmän parhaan pelin klikkaus on pakollinen valinta.

 

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.