Uusimmat

Delta Force saapuu PS2:lle

10.12.2001 21:56 Jukka O. Kauppinen

Novalogic ilmoitti kääntävänsä jo kolmeen osaan ehtineen Delta Force -sarjan myös konsolipuolelle, PlayStation 2:lle. Kyseessä on Novalogicin ensimmäinen seuraavan sukupolven konsoleille kehittämä peli.

Vuonna 1998 julkaistu Delta Force näytti uutta suuntaa paikalleen jämähtäneelle ensimmäisen persoonan sotilasammuskelupeleille. Delta Force, Delta Force II ja Delta Force: Land Warrior ovat myyneet maailmanlaajuisesti yhteensä noin 2.6 miljoonaa kappaletta. Novalogicin toimitusjohtaja Lee Milligan kertoo yhtiön ottaneen Sony PlayStation 2:n konsolikäännöksensä alustaksi ja lupaa pelin olevan uskollinen PC-vastikkeilleen ja kiinnostavan myös toiminnantäytteisestä sotilassimulaatiosta kiinnostuneita pelikonepuolen pelaajia.

PlayStation 2 -versio tarjoaa sekä ensimmäisestä että kolmannesta persoonasta kuvatut pelikuvakulmat, laajoja ulkoilma-alueita, ahtaita lähitaisteluja kylissä ja kaupungeissa sekä tietysti reilun määrän Delta-joukkojen erikoisia ja tehokkaita varustuksia matkaa avittamaan. Maasto vaihtelee aina hiekka-aavikoista metsiin ja jäätiköihin ja jokainen paikka on pyritty toteuttamaan reaalimaailmalle uskollisesti. Pelimoottorista ei kuitenkaan kerrota pystyykö se esittämään aluskasvillisuutta, kuvien perusteella toteutus näyttäisi olevan perinteistä polygonitavaraa.

Erikoisjoukkojen mukaan taistelemaan on tarkoitus päästä syksymmällä 2002.