Uusimmat

E3 2000 – Giants (Planet Moon Studios)

04.06.2000 00:28 Muropaketin toimitus

Planet Moon Studios koostuu Shiny Entertainmentin riveistä irronneista suunnittelijoista ja ohjelmoijista, jotka ovat vastuussa Shinyn omaperäisestä MDK:sta. Giants on Planet Moonin ensimmäinen peli, joka on kummitellut Interplayn lehdistötiedotteissa jo pidemmän aikaa. Pelin piti valmistua kevääksi, mutta uusimmissa aikatauluissa peli on listattu loppusyksylle 2000.

Peli on sekoitus toimintaa ja tosiaikaista strategiapeliä, jonka painotus on selkeästi toiminnalla. Valtavalla saarella asustaa kolme erilaisia voimia omaavaa rotua, jotka taistelevat elintilasta. Resurssien kerääminen ja aseiden rakentaminen tapahtuu rodusta riippuen eri tavoin. Meccarynit lahtaavat saarella asustavia Vimppejä, jotka muistuttavat erehdyttävästi lampaita. Lammaspihvit toimitetaan Smarties-nimisen rodun edustajille, jotka ruuasta kiitollisina rakentavat aseita ja asumuksia Meccaryneille. Meccaryneillä on mm. Stealth-reppu, jonka avulla he voivat naamioitua vaikkapa pensaaksi.

Valtava Kabuto puolestaan valmistaa apureita syömällä Smartieseja, jotka kasvavat Kabuton vatsassa isoksi hirmuliskon tapaiseksi olennoksi, pulpahtaen lopuksi Kabuton peräpäästä auttamaan taisteluissa. Kabuton vatsassa on alue, joka muuttuu haavoittuvaiseksi vihollisen tullessa lähietäisyydelle.

Haltijamaiset Sea Reapersit omaavat loitsuja, joiden tekemiseen he keräävät elinvoimaa vihollisiltaan tai Vimpeiltä.

Giants tulee sisältämään tyypillisiiä moninpelimuotoja, kuten deathmatch ja capture the flag. Tällä hetkellä peli tukee yhdeksää pelaajaa, joista viisi pelaa Meccarynejä, kolme Sea Reapereita ja yksi Kabutoa.