Uusimmat

Ennakkokatsaus – Lyhyt

08.05.2004 00:00 Muropaketin toimitus

Onimusha 3 (PS2)

Onimusha 3 kertoo tarinaa kahdesta miehestä. Toinen on vanha samurai-tuttumme Semanosuke ja toinen ranskalainen poliisi Jacques. Yllättäen miekkoset huomaavat vaihtaneensa paikkaa ajassa. Semanosuke siirtyy nykypäivään ja Jacques 1500-luvun loppuun. Miekkosten vastustajina ovat jo tutuksi tulleet Genma-demonit, joita pistellään kasaan oikein urakkapalkalla

Resident Evil 4 (GC)

Maailman tunnetuimman kauhupelisarjan seuraava osa kantaa järjestysnumeroa neljä. Luvassa on jälleen uusi kauhuseikkailu. Tällä kertaa Capcom ei kuitenkaan aio turvautua vanhoihin, tuttuihin ratkaisuihin, vaan pelisarjaa on lähdetty uudistamaan entistä pelottavampaan suuntaan. Tähän on pyritty mm. osumiin erittäin monipuolisesti reagoivilla vihollisilla. Teknisellä puolella kauhutunnelmaa on tiivistetty parantamalla pelituntumaa ja siirtämällä kamera pelihahmon taakse.

Galleon (Xbox)

Galleon on merirosvo-aiheinen toimintaseikkailu, johon on haettu inspiraatiota mm. Errol Flynn- ja Kung Fu –elokuvista. Sen päähenkilö on kapteeni Rhama Sabrier, joka yrittää löytää maailman mahtavimman aseen ennen sen joutumista asiattomien käsiin. Galleonin on tarkoitus ilmestyä kesäkuun alussa yksinomaan Xboxille.

Lue laajemmat ennakot