Uusimmat

FlatOut – seuraava kotimainen videopelihitti?

14.10.2004 12:07 Jukka O. Kauppinen

Suomalainen tietokone- ja konsolipelikehittäjä Bugbear Entertainment julkaisi tulevasta FlatOut-ajopelistään uuden videotrailerin, joka tuo räväkästi esiin pelin mustan huumorin autoista uloslentävien kuljettajien muodossa. Mainiot kansainväliset ennakkoarvostelut saanut peli tulee myyntiin Euroopassa 5. marraskuuta Playstation 2-, Xbox- ja pc-alustoilla.

FlatOut on ensimmäinen Suomessa kehitetty PlayStation 2-peli sekä ensimmäinen samanaikaisesti PlayStation 2-, Xbox- ja pc-alustoille kehitetty peli. Pelin tärkeimpiä ajopeligenreä uudistavia innovaatioita ovat dynaamiset radat, avoimet ympäristöt, uraauurtava fysiikkamallinnus ja räsynukkekuljettajat.

Flatout - ajankohtaista
Jokainen kierros FlatOutin ratojen ympäri on ainutkertainen, sillä pelin dynaamiset radat elävät kilpailijoiden törmäyksien ja tekojen seurauksina. FlatOutin avoimet ympäristöt mahdollistavat mutkien suoraksi vetämisen ja uskaliaat oikaisut teiden ulkopuolella. Rämäpäinen kaahaaminen voi kuitenkin johtaa vauhdikkaisiin kolareihin ratojen tuhansien interaktiivisten objektien kanssa, jolloin pelin fysiikkamallinnus säväyttää kokeneimmankin pelaajan auton osien, puupirstaleiden, renkaiden ja tynnyreiden lentäessä ilmojen halki.

”FlatOutissa kukkii mustan huumorin kukka” sanoo virnuillen Jussi Laakkonen, Bugbear Entertainmentin liiketoiminnan kehitysjohtaja. ”Pelissä on luvassa peräänantamatonta peltirymistelyä, vauhdikasta kilpa-ajoa ja kaiken kruunaa rämäpäinen meininki räsynukkekuskien kanssa!”

Helsingissä sijaitseva Bugbear Entertainment Oy on palkittu edistyksellisten ja mukaansatempaavien ajopelien kehitykseen erikoistunut suomalainen pelikehitysstudio. Yrityksen kansainvälinen läpimurto tapahtui vuonna 2001 julkaistulla kriitikoiden kiittämällä menestyspelillä Rally Trophy.

Pelin vauhdikkaan videon voit ladata tästä: FlatOut-video.

www.flatoutgame.com