Uusimmat

Indiana Jones and the Infernal Machine

17.05.1999 00:32 Jukka O. Kauppinen

On vuosi 1947 ja Neuvostoliiton agentit on määrätty etsimään legendaarista Baabelin tornia. Baabelin tornissa uskotaan olevan ikiaikainen kone joka pystyy avaamaan portin toiseen ulottuvuuteen. Jos Neuvostoliitto saa tämän portin haltuunsa se tietää lännelle huonoja aikoja, ja niinpä kukas muu kuin Indiana Jones lähetetään asialle.
Indiana Jones and the Infernal Machine on Lucasartsilta piakkoin tulossa oleva 3D-grafiikalla tehty actionpeli, joka mitä ilmeisimminkin on enemmän tai vähemmän suora kopio Eidos Interactiven Tomb Raidereista. Pelissä ohjataan Indyä, joka osaa selvitä vastaan tulevista esteistä hyppimällä, ryömimällä, uimalla ja kiipeilemällä sekä räiskimällä niitä pelin eri aseilla, kuten pistoolilla ja bazookalla. Vastassa Indyllä on paitsi kommunistit, niin myös toisen ulottuvuuden ihme-etiäiset.
Matkalla kohti Baabelin tornia Indy pääsee seikkailemaan ympäri maailmaa, mm. Kazakstanissa, Nuubiassa ja muinaisen Babylonin alueella. Seikkailuja värittävät erilaiset erikoiskohtaukset, kuten takaa-ajo jeepeillä viidakossa.
Indiana Jones and the Infernal Machine julkaistaan sekä PC:lle että Playstationille.